CH SE*Aanainas AKILLES (ns 23) albumssida

 

Akilles bilder från kattunge och framöver, senaste bilderna överst i albumet.


Var mycket försiktig med att röra sig i trädgården först, något helt nytt för honom. Men kommer rusandes till mig vid trädgårdsbordet. Nu som fertil är det hans som är kung i trädgården och är starkt revirbevakande även mot Borya så jag får hålla honom i kopplet när han rusar iväg mot Borya! Efter nosande så är det okey.


Efter några besvärliga perioder när Akillesk vill para Borya är det numera lugnt hösten 2015 mellan dem och de har fått börja med promenader utanför den muromgärdade trädgården morgon och kväll. Då Borya började mopsa upp sig mot Akilles fick jag ha delat hus och omplacerade Borya till fodervärd i Perstorp efter ett par månader.


Akilles försvann från trädgården då löplinans knut gick upp dagen efter utställningen i Göteborg 10/1 2016. Kom tillbaks den 20/1 då jag redan givit upp hoppet om att få tillbaks honom då han hade kroppskoppel på sig som kan fastna och svår att ta sig ur! Oskadad, utan koppel och sig själv märkligt, måste ha varit inomhus större delen. Gått ner ca 800 gram och blodprov visade ngt förhöjd halt av vita blodkroppar, som kunde vara orsakad av stress och hunger enl. vet. Kemiskt kastrerades 21/1 2016 och örontatuerades för säkerhets skull.